2017-02-24T06:43:02ZFluxBBhttp://www.bezplatnacytologia.pl/viewtopic.php?id=337czyli mówisz, że ten sklep probox.pl jest warty uwagi?]]>http://www.bezplatnacytologia.pl/profile.php?id=32017-02-24T06:43:02Zhttp://www.bezplatnacytologia.pl/viewtopic.php?pid=1956#p1956Słuchaj, ja kupuję produkty firmy Ma-Ga, które są dostępne w atrakcyjnych cenach na stronie https://probox.pl/producent/6/ma-ga. Często też się u nich zdarzają rózne obniżki, więc warto zaglądać regularnie na ich stronę ]]>http://www.bezplatnacytologia.pl/profile.php?id=52017-02-24T05:59:27Zhttp://www.bezplatnacytologia.pl/viewtopic.php?pid=1955#p1955O! Skoro kolega już wspomniał o tych artykułach, to możesz mi powiedzieć, gdzie je kupujesz? Bo mój toporek jest już spiłowany do granic możliwości i jak będę go próbował jeszcze raz naostrzyć, to już nie będę miał czym ciachać. ]]>http://www.bezplatnacytologia.pl/profile.php?id=32017-02-24T04:55:07Zhttp://www.bezplatnacytologia.pl/viewtopic.php?pid=1954#p1954Prawda! Zresztą, dowodem na to, że nasz rynek ma się całkiem nieźle jest fakt, że wciąż na nim można znaleźć coraz lepsze artykuły rzeźnicze. Zresztą nie zawsze też jest tak, że sklepy z miasta ściągają swoje mięsa od dużych zakładów. Ja sam dostaję zlecenia od kilku sieci, a że przy okazji jeszcze sami wędzimy, to się lubią u nas zaopatywać ]]>http://www.bezplatnacytologia.pl/profile.php?id=52017-02-24T02:17:00Zhttp://www.bezplatnacytologia.pl/viewtopic.php?pid=1953#p1953Cóż, choć jest nas niewielu, to jednak nie powiedziałbym, że wymieramy Generalnie takie usługi można spotkać głównie w mniejszych miastach, albo na obrzeżach dużych miast. W końcu nikt dzisiaj nie będzie wiózł świni przez środek Warszawy, Szczecina czy Poznania . Ja sam działam w niewielkiej mieścince, gdzie jest nie więcej, jak 10 tysięcy mieszkańców.]]>http://www.bezplatnacytologia.pl/profile.php?id=32017-02-24T00:11:17Zhttp://www.bezplatnacytologia.pl/viewtopic.php?pid=1952#p1952Mam do Was pytanie. Mieszkam w dużym mieście i generalnie tutaj już się nie spotyka, tak jak kiedyś, że był rzeźnik, tylko wszystkie mięsa już są ściągane od wielkich zakładów. A mnie interesuje to, czy są jeszcze tacy rzeźnicy, jak kiedyś, że można było u niego zamowić np. świnkę i on się tym wszystkim zajmował. Czy to jest raczej zawód wymierający, czy też są, tylko nie w miastach?]]>http://www.bezplatnacytologia.pl/profile.php?id=122017-02-23T21:24:02Zhttp://www.bezplatnacytologia.pl/viewtopic.php?pid=1951#p1951